Перевозили 15-кілограмову партію амфетаміну: у Києві поліцейські затримали двох наркодилерів

Перевозили 15-кілограмову партію амфетаміну: у Києві поліцейські затримали двох наркодилерів

За результатами невідкладного обшуку автомобіля порушників правоохоронці вилучили 14 пакетів з психотропною речовиною - амфетамін.

Про це повідомляє Нацполіція.

Вилучені заборонені речовини фігуранти планували розфасувати по дозах та збути на території столиці. Спільників затримано, їм повідомлено про підозру. 

Днями, під час комендантської години, співробітники полку поліції особливого призначення №1 зупинили автомобіль «Рено», у якому було двоє чоловіків. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили під переднім сидінням пакунки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, яка вилучила з автомобіля 14 пакетів з психотропом, загальною вагою 15 кілограмів.

49-річного водія та 32-річного пасажира, мешканців Дніпропетровщини, поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно із висновком експерта, вилучена речовина – амфетамін. 

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що фігуранти замовили партію заборонених речовин через Інтернет та планували розфасувати психотропи на дози та збути у столиці шляхом закладок.

Слідчі, за процесуального керівництв Солом’янської окружної прокуратури м. Києва повідомили затриманим про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб. Суд обрав фігурантам запобіжні заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

 Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, Мінкульт визнав пересувний цирк критично важливим для економіки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики В Україні близько 1,5 мільйона осіб вживають наркотики
В Україні споживають наркотики від 1 до 1,5 мільйона громадян.
Loading...
Load next