На Волині зафіксували африканську чуму свиней

На Волині зафіксували африканську чуму свиней

На межі заповідника у Сокиричівському лісництві в Луцькому районі знайшли труп дикої свині.

Про це повідомляє головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

У Луцькому районі зафіксували африканську чуму свиней – випадок підтверджено лабораторно. У місці, де знайшли труп тварини, провели дезінфекцію.

За інформацією Держпродспоживслужби, місце загибелі тварини розташоване за 4 км від села Муравище, 6 км від села Городище та 6 км від села Гайове. Спеціалісти ветеринарної медицини здійснюють подвірне обстеження свинопоголів’я у с. Муравище. Нових фактів хворих та загиблих тварин не виявили.

Державна надзвичайна протиепізоотична комісія під час засідання 8 квітня вирішила визнати неблагополучною територію Муравищенського лісництва та встановити зону захисту в радіусі до 3 км.

Нагадаємо, Перевозили 15-кілограмову партію амфетаміну: у Києві поліцейські затримали двох наркодилерів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео) На Волині у приміщенні сільради працював підпільний манікюрний салон (відео)
Наразі діяльність манікюрного салону Наталії Штефанеси у приміщенні сільської ради вже припинили. Приміщення площею 30 м² з власним санвузлом, якого навіть не було у працівників ради, віддадуть для потреб одного із комунальних підприємств сільради.
У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото) У Волинській області відремонтували дорогу до Шацьких озер (фото)
Тепер українці, які планують цього літа відпочивати на Волині поблизу Шацьких озер зможуть дістатись до місця значно швидше та комфортніше.
Loading...
Load next