У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

Громадянин України підозрюється у вбивстві чотирьох бездомних осіб, тіла яких виявили у нежитловому будинку в центрі Варшави.

Про це повідомляє RMF24.FM.

Наразі поліція затримала сімох осіб, але, за попередніми даними, саме українець мав скоювати вбивства. Як зазначає видання, за даними поліції, українець убивав цих людей упродовж тривалого часу, а їхні тіла ховав у нежитловому будинку, де свій притулок мали бездомні.

Наразі невідомі мотиви цих злочинів, але поліція припускає, що йдеться про зведення рахунків у середовищі бездомних поляків й українців. Поліція наразі не змогла ідентифікувати жертв, щоправда зазначаючи, що йдеться про чоловіків.

Тіла двох загиблих виявлено в неділю, а ще двох – у понеділок у стані сильного розкладання. Деяких загиблих виявлено закопаними на подвір’ї будинку, а інших – на різних поверхах будівлі.

У зв’язку зі справою затримано сімох чоловіків і жінок, на підставі свідчень яких затримано також громадянина України як підозрюваного у скоєнні чотирьох убивств. Решта затриманих могли бути свідками цих злочинів. Справою займається місцева прокуратура. Наразі ніщо не вказує на те, що в цьому будинку є тіла ще інших людей.

Нагадаємо, Намагалась зірвати мобілізацію в Україні: на Одещині затримано соратницю Шарія

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next