Литва готова виділити €400 тисяч на закупівлю металодетекторів для українських шкіл

Литва готова виділити €400 тисяч на закупівлю металодетекторів для українських шкіл

Уряд Литви готовий надати €400 тисяч на підтримку проєкту Служби освітньої безпеки, який передбачає обладнання шкіл металодетекторами.

Про це йшлося під час зустрічі міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка з очільницею Міністерства внутрішніх справ Литви Агне Білотайте.

Очільниця МВС Литви зазначила, що наразі її країна готова виділити ці кошти на закупівлю металодетекторів для закладів освіти, - йдеться у повідомленні.

Служба освітньої безпеки вже працює у €400 школах країни, а офіцери СОБ демонструють успішні результати роботи.

До кінця 2024 року планується масштабування проєкту до 2 000 шкіл.

Нагадаємо, Дрони змінили війну в Україні, як танки під час Першої світової - WP

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців Королівська родина Бельгії вирішила прийняти українських біженців
Король Філіп та королева Матильда хочуть прихистити людей, які виїжджають з України через війну
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next