У Бразилії поліція знайшла човен з 20 розкладеними тілами

У Бразилії поліція знайшла човен з 20 розкладеними тілами

Поліція Бразилії знайшла щонайменше 20 сильно розкладених тіл у човні біля південно-східного узбережжя країни.

Про це повідомляє CNN.

Федеральне державне міністерство Бразилії заявило, що човен був знайдений на узбережжі Браганса, на північному сході штату Пара.

Правоохоронці розпочали два розслідування. За словами офіційних осіб, у човні було знайдено щонайменше 20 тіл, але через розкладання останків невідомо, скільки саме людей померло на ньому.

Слідчі вважають, що загиблі були не з Бразилії, а, можливо, з країн Карибського басейну, оскільки, за інформацією місцевої влади, жодних повідомлень про зникнення бразильців не надходило.

Нагадаємо, Наводив російські дрони на локації керівництва Херсонської ОВА: СБУ затримала агента рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото) На дорогах України будуть працювати нові патрульні діагностичні станції (подробиці та фото)
З 12 листопада, на дорогах України працюватимуть спеціалізовані автомобілі патрульної поліції, тобто мобільні діагностичні станції. Станції будуть працювати в усіх областях країни.
Напад у кабінеті голови "Укрексімбанку": поліція відкрила справу через напад на журналістів (відео) Напад у кабінеті голови "Укрексімбанку": поліція відкрила справу через напад на журналістів (відео)
За фактом перешкоджання журналістській діяльності поліція відкрила кримінальну справу. Порушникам загрожує максимальне покарання у вигляді штрафу до 850 гривень, арешту до шести місяців або обмеження волі до трьох років.
Loading...
Load next