Від українських військовополонених рідним передали майже 2,8 тисячі листів

Від українських військовополонених рідним передали майже 2,8 тисячі листів

Із серпня 2022 року від полонених українських захисників їхнім рідним на Батьківщину передані 2 785 листів, самим полоненим від їхніх близьких – 8 133 листи.

Про це повідомило Національне інформаційне бюро.

Наголошується, що листування гарантоване статтею № 71 Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Правила написання кореспонденції розробило НІБ.

Доставку листів в обидва кінці організовує Міжнародний комітет Червоного Хреста. Ідеться про тих військовополонених, статус яких підтверджений МКЧХ.

Нагадаємо, Трипільську ТЕЦ ворог знищив, бо було нуль ракет ‒ Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео) На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео)
Українці змилувалися над чоловіком і дали йому весільний костюм.
Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото) Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото)
Українські військові вирішили допомогти російським загарбникам зберегти життя. Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон".
Loading...
Load next