"Перший пішов, іншим - приготуватися": у полон здався перший новомобілізований росіянин, якого відправили на війну проти України (відео)

"Перший пішов, іншим - приготуватися": у полон здався перший новомобілізований росіянин, якого відправили на війну проти України (відео)

У полон Силам Оборони здався перший росіянин, якого відправили на війну проти України в межах часткової мобілізації. Повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Перші російські мобілізовані почали здаватися в полон Силам Оборони за допомогою проєкту "Хочу жити" від Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими... Сподіваємося, що його приклад наслідують тисячі російських окупантів, які не хочуть вмирати на війні проти України, - йдеться в повідомленні штабу.

26-річний Михайло Куликов з Орська був відправлений на фронт в Україну через п'ять днів після отримання повістки. Проте, ще перебуваючи на території росії, він зателефонував на гарячу лінію проєкту та отримав інструкції як правильно та безпечно здатися у полон українцям.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео) На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео)
Українці змилувалися над чоловіком і дали йому весільний костюм.
Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото) Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон" (фото)
Українські військові вирішили допомогти російським загарбникам зберегти життя. Закарпатська бригада запускатиме снаряди з інструкцією "як правильно здатися в полон".
Loading...
Load next