Стало відомо, місце і дата прощання з Дмитром Капрановим

Стало відомо, місце і дата прощання з Дмитром Капрановим

Українського письменника та публіциста Дмитра Капранова, який помер 16 квітня у 56-річному віці, поховають на Байковому кладовищі в Києві.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці братів Капранових.

Як зазначив Віталій Капранов, брат-близнюк загиблого письменника, прощання з Дмитром Капрановим відбудеться 18 квітня у Києві.

Дмитра відспіваємо у четвер об 11:00 у Михайлівському, після - на Байкове, - написав він.

Дмитро Капранов - український письменник, видавець, публіцист, громадський діяч та блогер. Разом з братом Віталієм він у 2000 році заснував видавництво "Зелений пес". Також брати Капранови створили YouTube-канал "імені Т. Г. Шевченка", на якому розповідали про історію України. 

Видавець помер у віці 56 років. Причину смерті не повідомляли.

Дмитра Капранова поховають на Байковому кладовищі - одному з найвідоміших та найстаріших у Києві. 

16 квітня про смерть письменника повідомив його брат Віталій Капранов.

Нагадаємо, НАБУ оголосило в розшук екснардепа Руслана Демчака

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео) У Кривому Розі прощаються з померлим мером Костянтином Павловим (відео)
У неділю, 15 серпня, Костянтина Павлова знайшли мертвим на веранді його будинку в селі Вільне Криворізького району. Відомо, що причиною смерті стало вогнепальне поранення грудної клітини. Наразі ж правоохоронці розглядають дві версії: самогубство та умисне вбивство.
Помер останній онук українського письменника Івана Франка - Роланд Франко Помер останній онук українського письменника Івана Франка - Роланд Франко
На 90 році життя помер останній онук видатного Івана Франка - Роланд, який популяризував спадщину "Каменяра".
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Loading...
Load next