Мін'юст арештував усе майно ексголови Верховного Суду Князєва

Мін'юст арештував усе майно ексголови Верховного Суду Князєва

Виконавча служба Міністерства юстиції наклала арешт на все майно й рахунки колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва. 

Про це повідомили в пресслужбі Мін’юсту.

До бюджету стягнуть майже 1 млн гривень — вартість подарунка, який той отримав незаконно.

Таке рішення ухвалили, оскільки колишній голова Виконавчої служби не виконав постанову суду щодо конфіскації незаконно отриманого подарунка розмірі 906 600 грн.

Заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко пояснив, що якщо на рахунках Князєва не буде коштів, то вартість незаконно отриманого подарунка стягнуть із його майна. Відомо, що ексголова Верховного Суду володіє 4 одиницями нерухомого майна у Миколаєві та Миколаївській області.

Князєв отримав подарунок у вигляді оренди квартири в Печерському районі Києва (Липки) площею 133 квадратних метри за ціною, суттєво нижчою від мінімальної ринкової вартості оренди житла.

Нагадаємо, ВАКС конфіскував активи колаборанта Балицького

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
САП оскаржила запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу САП оскаржила запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу
Чаусу загрожує позбавлення волі від 8 до 12 років. Раніше йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, однак САП вимагає посадити його у СІЗО.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
Loading...
Load next