Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)

Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.

Військового, який побив танцюриста з балету Наді Дорофєєвої, звільнили з Управління державної охорони України. Про це повідомили у пресслужбі УДО після службової наради, яка відбулась учора, 4 серпня.

В Управлінні державної охорони України було проведено службову нараду з приводу дій військовослужбовця, підозрюваного у побитті танцівника шоу-балету "DOROFEEVA", за результатами якої було прийнято рішення щодо звільнення його з лав Управління державної охорони України, - йдеться у заяві.

Зокрема, в УДО також заявили, що засуджують дії свого співробітника і "вважають неприпустимим такі ганебні вчинки", а військові, які порушують принципи моралі розвиненого суспільства, не мають служити в управлінні.

Окрім того, раніше Голосіївський районний суд Києва заарештував співробітника Управління державної охорони, який побив 22-річного танцюриста Євгена Гончаренка. Ексспівробітник УДО спричинив хлопцеві тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми. Наразі танцюрист перебуває в лікарні із серйозними травмами.

Військового взяли під варту на 60 діб. Чоловіка підозрюють у завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу). Тепер йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Відео видання "OBOZREVATEL".

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
Військовий УДО жорстоко побив танцюриста співачки Дорофєєвої (фото) Військовий УДО жорстоко побив танцюриста співачки Дорофєєвої (фото)
Стала відома особистість нападника на танцюриста Дорофєєвої. На час проведення розслідування військового УДО усунули від виконання службових обов’язків.
Loading...
Load next