Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців

Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців
Раніше Міністерство закордонних справ Польщі заявило, що через міграційну кризу вони можуть закрити нові пункти пропуску на кордоні з Білоруссю.

Трьох громадян України затримали у Польщі за допомогу мігрантам незаконно потрапити в країну. Про це повідомляє Підляська поліція в Twitter.

Зазначається, що українців вдалось затримати біля села Високий міст. 

Вчора співробітники поліції затримали трьох осіб у зв'язку з пособництвом і підбурюванням до незаконного перетину кордону. Особи, затримані біля Високого мосту, є громадянами України, які проживають у Польщі. У лісі 10 осіб, які незаконно перетнули кордон, чекали кур'єрів, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті затримали українців, що перевозили мігрантів з Бангладеш.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.
Loading...
Load next