Верховна Рада ратифікувала конвенцію Ради Європи про спільне кіновиробництво

Верховна Рада ратифікувала конвенцію Ради Європи про спільне кіновиробництво

Верховна Рада ухвалила Закон України "Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про спільне кінематографічне виробництво", який сприятиме розвитку української кіноіндустрії.

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

У Держкіно наголосили, що ратифікація конвенції сприятиме розвитку української кіноіндустрії, посиленню міжнародного культурного та економічного співробітництва, розширенню доступу до міжнародних ринків для української кіноіндустрії та підвищенню рівня представлення України на міжнародних кінофестивалях і платформах.

Також завдяки цьому кіномитці зможуть збільшити кількість проєктів спільного виробництва.

У Держкіно висловили вдячність Президенту України, Верховній Раді й Кабінету міністрів за прийняття важливого для сфери кінематографії закону.

Нагадаємо, Рада планує підвищити акцизи на пальне

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next