Один із хлопчиків, яких повернули з ТОТ, після пережитого перестав розмовляти

Один із хлопчиків, яких повернули з ТОТ, після пережитого перестав розмовляти

Один із хлопчиків, яких цими вихідними повернули з ТОТ Херсонщини, перестав розмовляти після того, як став свідком катувань з боку російських військових.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Ще дві дівчинки та чотири хлопчики, віком від 2 до 15 років, тепер у безпеці. На них чекає довга реабілітація та робота з психологами. Батько трьох дітей загинув від російського снаряда у них на очах, діти з іншої родини кілька разів ставали свідками того, як російські військові катували їхнього тата. Після побаченого один з хлопчиків перестав розмовляти, - розповів Прокудін.

Росіяни регулярно погрожували дітям, тож жити в таких умовах було нестерпно та небезпечно.

На щастя, завдяки наполегливій роботі благодійної організації Save Ukraine родини знов на вільній землі, - додав керівник ОВА.

Загалом від початку 2024 року на підконтрольну Україні територію вдалося повернути 107 дітей з тимчасово окупованих районів Херсонської області.

Нагадаємо, МОН змінило умови вступу для бакалаврів, магістрів та аспірантів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Loading...
Load next