На Закарпатті чоловік побив співмешканку та 10-місячне немовля

На Закарпатті чоловік побив співмешканку та 10-місячне немовля

На Закарпатті чоловік, який побив співмешканку, 10-місячне немовля та поранив поліцейського, може сісти на 5 років до тюрми.

Про це повідомила поліція Закарпатської області.

На Мукачівщині затримано сімейного кривдника, який побив співмешканку, 10-місячну дитину та поранив поліцейського

До поліції зателефонувала 21-річна мешканка селища Воловець на Мукачівщині та повідомила, що сама та її 10-місячне немовля терплять від її співмешканця домашнє насильство. За викликом негайно виїхали співробітники сектору реагування патрульної поліції.

Як розповіли правоохоронці, на місці події вони виявили 20-річного кривдника, який завдав заявниці та її малолітній дитині тілесних ушкоджень. Озброєний ножем чоловік поводив себе агресивно та на спроби поліцейських його заспокоїти та владнати конфлікт ніяк не реагував. А навпаки – почав погрожувати захисникам порядку ножем.

При спробі змусити його віддати ніж зловмисник заподіяв співробітнику поліції тілесні ушкодження. Зокрема, в останнього діагностовано множинні рани кисті та йому накладено шви на фаланги пальців. А в жінки та малолітньої дитини діагностовано синці.

Дебошира затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження. Окрім цього, слідчі відділення поліції № 2 Мукачівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Затриманому загрожує до 5 років ув’язнення. У справі триває слідство.

Нагадаємо, На Чернігівщині затримали чоловіка, який видурив у матері зниклого безвісти військового $3000

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next