Україна підписала в Берліні дві угоди, спрямовані на розвиток людського капіталу

Україна підписала в Берліні дві угоди, спрямовані на розвиток людського капіталу

У ході Міжнародної конференції з відновлення у Берліні Україна підписала дві угоди, спрямовані на розвиток людського капіталу.

Про це повідомила міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

Перша – з Банком розвитку Ради Європи, про співпрацю у сфері психосоціальних послуг в Україні. Угода передбачає грантову підтримку України, яка буде спрямована на навчання фахівців, які надаватимуть послугу життєстійкості в громадах України, а також на облаштування центрів життєстійкості та підтримку команд, - йдеться в повідомленні.

Другим ухваленим рішенням стало підписання меморандуму між Великобританією, Євросоюзом, ЮНІСЕФ та Групою Світового банку про співпрацю в рамках інклюзивного розвитку і соціальної підтримки для різних категорій населення України. За словами Жолнович, кошти в межах цього проєкту будуть спрямовані на розвиток соціальних послуг для родин з дітьми та створення ринку соціальних послуг в Україні.

Нагадаємо, Переміщення всієї батареї Patriot в Україну є небезпечним, - очільник Бюро національної безпеки Польщі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу Вступ України до ЄС: скільки українців підтримують ініціативу
59% громадян України, які вважають своєю рідною мовою українську, і 28%, які вважають рідною російську мову, виступають за вступ країни до Європейського Союзу.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Loading...
Load next