На Одещині трьох посадовців викрито на корупції

На Одещині трьох посадовців викрито на корупції

Про підозру повідомлено двом посадовцям управління водних ресурсів річок й міжрайонного управління водного господарства та голові однієї з сільських рад Білгород-Дністровського району Одещини.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Їм інкриміновано одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі (ч. 4 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрювані одержали 40 тис доларів США за передачу у користування державного майнового комплексу із земельною ділянкою площею 16 га вздовж траси міжнародного значення «Одеса-Рені». Там підприємець збирався облаштувати автостоянку для вантажівок.

За ці кошти вони обіцяли передати об’єкт, який перебуває на балансі управління водних річок, до комунальної власності ОТГ. А в подальшому – у користування підприємцю для ведення бізнесу без проведення аукціону та з першочерговим правом викупу.

Посадовців затримали після одержання хабара.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів і відсторонення від займаних посад.

Нагадаємо, Стартувала перша публічна кампанія рекрутингу до ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото) Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Loading...
Load next