Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро

Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро
У брата глави Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка та його спільника, НАБУ і САП виявили величезні обсяги готівки. Зокрема, понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень та навіть 100 шекелів.

Брата Вовка та його спільника затримали в момент отримання хабаря на суму 100 тисяч доларів. Наразі вирішують питання щодо підозри для адвокатів. Про це повідомили у телеграм-каналі Національного антикорупційного бюро України.

" Вирішується питання про повідомлення їм про підозру. За місцем виявлення предмету неправомірної вигоди детективи НАБУ віднайшли предмети, ззовні схожі на антикваріат, документи на ім’я голови ОАСК та його близького родича ", - йдеться у повідомленні.

Також під час обшуків було виявлено великі обсяги іноземної валюти: понад 3,7 млн дол. США, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів, 230 тис. грн і 100 шекелів.

Нагадаємо, що вчора НАБУ також проводило обшуки в Окружному адмінсуді Києва. Зокрема, суддя Вовк цинічно заявляв, що під час обшуків в ОАСК "сенсацій" не знайшли, нібито вилучили тільки якусь справу. Суддя коментував, що серед затриманих адвокатів називають ім'я його брата.
 

Читайте також
НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.
Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня
Антикорупційне бюро подало в суд клопотання про арешт екссуддя Миколи Чауса. Запобіжний захід йому обиратимуть 4 серпня.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next