У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП

У Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП

У Румунії сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса із громадянами України, у результаті чого інциденту постраждали 15 людей.

Про це повідомляє News.

Зазначається, що автобус, який перевозив українців, зіткнувся з вантажівкою, що їхала в бік муніципалітету Констанца.

На місце ДТП оперативно прибули пожежники і активували "червоний план втручання", який запроваджують, до прикладу, у разі великих аварій. План дає змогу швидше вживати заходів реагування.

Як пише видання, на момент аварії в автобусі перебували 57 громадян України, зокрема 42 неповнолітніх і 15 дорослих. З них 15 людей - 2 дорослих і 13 дітей - зазнали травмувань.

Чотирьох пасажирів доправили в лікарню - це двоє дорослих і двоє дітей.

Нагадаємо, Ватикан готовий стати посередником в обміні полоненими між рф та Україною

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Loading...
Load next