У Києві невідома жінка пошкодила могили військових

У Києві невідома жінка пошкодила могили військових

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури м. Києва розпочато кримінальне провадження за фактом наруги над могилами захисників України (ч. 2 ст. 297 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Відомо, що 20 червня зранку на території Аскольдової могили в м. Києві невідома жінка вчинила акт вандалізму на могилах  загиблих захисників України – Дмитра Коцюбайла с позивним "Да Вінчі", Андрія Пильщикова з позивним "Джус", а також Павла Петриченка.

На могилах зірвані поламані пам’ятні таблички, розбиті лампадки та понівечено державний прапор України.

Здійснюються оперативні слідчі та розшукові дії для встановлення особи жінки.  Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, В Україні заборонили ще одну проросійську партію

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження Найкоротший шлях із Росії до Києва: Україна ініціювала оборонну стратегію для Чорнобильської зони відчуження
У разі нападу Росії українських сил у Чорнобильській зоні відчуження може бути недостатньо.
«Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео) «Слава Україні — героям слава!": у Києві відбулася акція іноземців, на підтримку України (фото, відео)
Іноземні громадяни вийшли 6 лютого на Марш єдності.
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Loading...
Load next