На Волині списки відрахованих з вишів студентів передаватимуть в ТЦК

На Волині списки відрахованих з вишів студентів передаватимуть в ТЦК

Ректори вищих навчальних закладів Волині заявили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП і їм надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.

Про це повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації.

Мобілізація залишається одним із найскладніших та водночас найважливіших завдань, над якими працюють в нашій країні. Захисники й захисниці на фронті потребують підсилення та перепочинку, тож необхідно виконувати завдання, поставлені Генеральним штабом. Відтак, одним із питань, яке вивчали та аналізували під час чергового засідання Ради оборони області, було вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації, ‒ заявив Погуляйко.

Виші надаватимуть ТЦК списки відрахованих осіб

Також, як зазначили в ОВА, до обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та окреслили статистику щодо кількості студентів, які наразі навчаються в університетах.

Окрім цього, запевнили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування. Разом із цим, за результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати це на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах, ‒ наголосив очільник ОВА.

Нагадаємо, Порушення з боку ТЦК: оновили номери телефонів, куди можна звертатися

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next