У Мукачеві затримали організатора підриву майна депутата Закарпатської облради

У Мукачеві затримали організатора підриву майна депутата Закарпатської облради

Правоохоронці затримали жителя міста Мукачева Закарпатської області, який організував підрив майна депутата Закарпатської обласної ради.

Про це повідомляють в офісі генерального прокурора.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру мукачівцю за фактом організації умисного знищення чужого майна шляхом вибуху (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 194 КК України).

У межах слідства правоохоронці встановили факт причетності чоловіка до інциденту в Мукачеві 23 січня 2024 року.

Тоді близько 4-ї години ранку на подвір’я депутата Закарпатської обласної ради кинули гранату. Від вибуху ніхто не постраждав, проте було пошкоджено майно – фасад будинку, паркан і два автомобілі, – нагадують у відомстві.

За даними слідства, 42-річний підозрюваний організував підрив майна депутата. Він підшукав посередника, який домовився з місцевим мешканцем про закладення вибухового пристрою на подвір’я потерпілого. Грошова винагорода за це сягала $1 тисяч.

У прокуратурі уточнюють, що через кілька днів після скоєння злочину виконавця затримали в Ужгороді. Згодом йому та посереднику повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу організатору злочину.

Нагадаємо, Бурштинська ТЕС після російських обстрілів не підлягає відновленню

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео) Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео)
Позафракційний нардеп Владислав Поляк став першим депутатом, який підпадає під дію закону про криміналізацію неособистого голосування - кнопкодавства.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next