На Франківщині судять пасажира маршрутки, який напав на працівника ТЦК під час перевірки на блокпості

На Франківщині судять пасажира маршрутки, який напав на працівника ТЦК під час перевірки на блокпості

До суду передали справу 56-річного мешканця Надвірнянського району Івано-Франківщини, якого обвинувачують у побитті військового територіального центру комплектування на блокпості.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі.

Ще в березні на одному із мобільних блокпостів у місті Івано-Франківську працівник ТЦК зупинив маршрутний автобус і зайшов усередину, щоб провести мобілізаційні заходи.

Між ним та одним із пасажирів виник словесний конфлікт, після якого чоловік ударив військового по голові, завдавши йому тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Тож його обвинувачують в умисному заподіянні тілесного ушкодження службовій особі у зв'язку з її службовою діяльністю (ч. 2 ст.  350 Кримінального кодексу України). За це йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Рівненській митниці викрили схему поборів при ввезенні імпортних товарів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на журналістів в "Укрексімбанку": Мецгера відправили під нічний домашній арешт (відео) Напад на журналістів в "Укрексімбанку": Мецгера відправили під нічний домашній арешт (відео)
Прокурори просили відправити Мецгера під цілодобовий домашній арешт, але суд обрав саме нічний. Тепер голова "Укрексімбанку" не може покидати своє місце проживання з 22 вечора до 6 ранку.
Справа про напад на журналістів "Схем" пішла в суд без основних доказів - адвокат Справа про напад на журналістів "Схем" пішла в суд без основних доказів - адвокат
Київська міська прокуратура завершила розслідування справи про напад на журналістів програми "Схеми". Прокурори передали справу до суду.
"Кольщик, наколи мне купола": у Запоріжжі судді на корпоративі співали тюремний шансон (відео) "Кольщик, наколи мне купола": у Запоріжжі судді на корпоративі співали тюремний шансон (відео)
Зазначається, що у 2018 році в Раді суддів працювали над створенням Гімну суддівського самоврядування та судової влади.
Loading...
Load next