Через масований обстріл РФ перенесли фестиваль Atlas United

Через масований обстріл РФ перенесли фестиваль Atlas United

Фестиваль Atlas United (колишній Atlas Weekend), який мав відбутися наступних вихідних у Києві, змінив дати через ракетний обстріл Києва росіянами 8 липня.

Про це повідомили в телеграм-каналі фестивалю.

Музичний фестиваль Atlas United, який цього року має відбутися уперше після трирічної перерви, переноситься на тиждень. Початково було оголошено, що фестиваль відбудеться з 12 по 14 липня на території ТРЦ Blockbuster Mall у Києві.

Нині організатори уточнили, що фестиваль, який раніше мав назву Atlas Weekend, відбудеться з 19 по 21 липня.

Друзі, після вчорашніх масованих атак ми з командою та артистами прийняли рішення перенести подію на 19-21 липня. Локація незмінна — ТРЦ Blockbuster Mall. Усі квитки, придбані на попередні дати, залишаються дійсними, - зазначили організатори.

Вони також заявили, що 100% від продажу квитків 9 липня спрямують на свій збір для придбання наземних і повітряних дронів для ЗСУ.

19-21 липня подія відбудеться заради нашої важливої мети — ми будемо продовжувати збирати 100 млн грн, половина з яких піде на закупівлю роботів через платформу UNITED24, а решта — на забезпечення дронами ЗСУ у найгарячіших точках фронту, - додали вони.

Нагадаємо, В Україні внаслідок масованої ракетної атаки рф вже 42 загиблих

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
На півдні Ісландії стався відчутний землетрус На півдні Ісландії стався відчутний землетрус
Помірний землетрус з попередньою магнітудою 5,2 стався поблизу вулкана Гекла на півдні Ісландії, кажуть сейсмологи.
З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео) З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео)
Серед допомоги є зокрема ліки, генератори та протипожежне обладнання.
Loading...
Load next