Квадроцикл і баггі Медведчука продали за майже 1 млн грн

Квадроцикл і баггі Медведчука продали за майже 1 млн грн

У системі Prozorro.Продажі відбувся аукціон з продажу арештованих баггі і квадроцикла, які належали колишньому народному депутату від забороненої "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку.

Про це повідомила очільниця Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олена Дума.

На Prozorro.Продажі реалізовано 1 баггі та 1 квадроцикл, загальна вартість реалізації по двом транспортним засобам склала 921 777,00 грн. Кошти від майна колаборанта прямо підуть на підтримку українських Сил Оборони. Ця сума надійде до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них Військових облігацій, - наголосила Олена Дума.

У червні АРМА оголосило, що готує до продажу два квадроцикли Traxter Max і баггі CAN AM Traxter Defender Max XT HD10 Медведчука. В ході аукціону вдалося продати один квадроцикл за 154 409 грн і баггі - за 735 063 грн.

Ще на один квадроцикл не знайшлося покупця. Його виставлять на повторний аукціон.

Нагадаємо, Готували підпали торгових центрів у ЄС: Правоохоронці знешкодили агентурну групу фсб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next