У Херсоні чоловік кинув гранату біля магазину: є загиблий

У Херсоні чоловік кинув гранату біля магазину: є загиблий

У Херсоні чоловік кинув гранату біля магазину, де відпочивали інші жителі. Внаслідок вибуху одна людина загинула та ще п’ятеро зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Чоловіка затримали.

Про це повідомляє Національна поліція.

Повідомлення про вибух  у мікрорайоні «Північний» надійшло до поліції близько 19:20 31 липня. На місце виїхали слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку та патрульні.

Правоохоронці з’ясували, що на майданчик біля магазину, де відпочивало п’ятеро людей, зайшов чоловік. Відпочивальники не знали його. Під час спілкування між ними виникла сварка. Незнайомець пішов, але через кілька хвилин повернувся й кинув гранату.

Внаслідок вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року зазнали поранень різного ступеню тяжкості.

Нападник утік з місця події, але його розшукали й затримали поліціянти. Затриманим виявився 48-річний місцевий житель.

Попередньо подію кваліфікували за ч. 3 ст. 15 та п. 1, 5 ч. 2 ст. 115, а також за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф" Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"
Такі висновки є маніпулятивними, оскільки жителів тимчасово окупованих територій агресивно залякують окупаційні війська.
Loading...
Load next