Веніславський: Партнери періодично порушують питання щодо зниження призовного віку в Україні

Веніславський: Партнери періодично порушують питання щодо зниження призовного віку в Україні

Наразі в Україні немає жодних ініціатив щодо зниження призовного віку нижче 25 років. Втім, це питання періодично порушують партнери Києва.

Про це повідомляє член комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народного депутата Федора Веніславського під час брифінгу.

За його словами, наразі жодних ініціатив про зниження призовного віку на рівні Верховної Ради немає. Зокрема відповідні ідеї не висловлювались й представниками Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ).

Це питання, яке періодично порушують наші партнери, які надають допомогу. Вони вважають, що вік 18-25 найбільш оптимальний та ефективний для того, щоб громадяни в силу своїх фізичних та психологічних якостей могли активно воювати. Втім, на рівні нашої держави, на рівні виконавчої та законодавчої влади - жодних ініціатив немає, - додав він.

Нагадаємо, На трасі Покровськ-Костянтинівка ситуація під контролем Сил оборони - Нацгвардія

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"У найкращих традиціях Гітлера": Людмила Денісова про призов "Юнармії" путіна (фото) "У найкращих традиціях Гітлера": Людмила Денісова про призов "Юнармії" путіна (фото)
Рішення про залучення підлітків до воєнних ухвалили ще в середині березня.
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
Loading...
Load next