Папа Римський прокоментував заборону в Україні релігійних установ, пов’язаних з РФ

Папа Римський прокоментував заборону в Україні релігійних установ, пов’язаних з РФ

Папа Римський Франциск прокоментував новий закон України про діяльність релігійних організацій, що керуються з РФ. Він заявив, що жодну християнську церкву не можна забороняти.

Про це повідомляє Vatican News.

У своїй промові Папа Франциск висловив занепокоєння стосовно рішення України заборонити православну церкву, пов'язану з російським Московським патріархатом.

Я продовжую зі скорботою стежити за бойовими діями в Україні та РФ, та, думаючи про закони, ухвалені останнім часом в Україні, я хвилююся за свободу тих, хто молиться, тому що той, хто по-справжньому молиться, завжди молиться за усіх, — йдеться у заяві Папи.

За його переконанням, людина не чинить зла, якщо молиться. Франциск закликав дозволяти тим, хто хоче молитися, робити це «в тій церкві, яку вони вважають своєю».

Будь ласка, нехай жодна християнська церква не буде скасована прямо чи опосередковано: церкви не можна чіпати, — зазначив Папа Франциск.

Нагадаємо, Латвія посилила прикордонний контроль товарів із росії та Білорусі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ
Російський співак Моргенштерн входить до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України, його творчість пропагує культ насильства та створює передумови конфліктних ситуацій на концертах.
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Loading...
Load next