Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"

Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.

Зокрема 22 квітня Мінкульт отримало відповідний лист від СБУ, а вже цієї середи, 28 квітня Алішера Валєєва або ж більш відомого як Моргенштерн було включено до списку відповідним указом. Своєю чергою у Службі безпеки України виданню "Українська правда" повідомили деталі такого рішення. 

У спецслужбі повідомили, що відповідно до компетенції, надали пропозиції Міністерству культури та інформаційної політики України включити Моргенштерна до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України, оскільки той, серед іншого, "під час своїх виступів пропагує культ насильства й жорстокості, поширення та вживання наркотичних засобів і психотропних речовин, що створює передумови для конфліктних ситуацій по відношенню до організаторів та учасників концерту за його участі", процитувало коментар СБУ видання.

Нагадаємо, що Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. Зрештою сам виконавець нещодавно у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні й також через те, що він боїться сюди їхати, бо переживає за своє життя.
 

Читайте також
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ Гастролі російського репера Моргенштерна в Україні заборонені - СБУ
Російський співак Моргенштерн входить до списку осіб, які становлять загрозу нацбезпеці України, його творчість пропагує культ насильства та створює передумови конфліктних ситуацій на концертах.
В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму В Україну приїхав російський репер Баста, який раніше виступав в окупованому Криму
У Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої автономної республіки й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму.
Loading...
Load next