У Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса

У Німеччині жінка з ножем напала на пасажирів автобуса

У місті Зіген, що у німецькій федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія, жінка накинулася з ножем на пасажирів автобуса і поранила п'ятьох людей. Троє з них зазнали небезпечних для життя ушкоджень.

Про це повідомляє DW 

Зазначається, що нападниці 32 роки, вона має німецьке громадянство. За даними агентства dpa, жінка була відома поліції. Є ознаки того, що вона страждала на психічні розлади. Інших подробиць про жінку та її мотиви не повідомляється.

 Наразі підозр у терористичному підґрунті немає, - заявили у поліції.

Правоохоронці збирають докази на місці злочину та опитують свідків. Зазначається, що автобус ішов спеціальним маршрутом для доставки гостей на свято на честь 800-річного ювілею Зігена. В автобусі було понад 40 пасажирів, зокрема діти.

Офіційний представник транспортного підприємства Westfalen-Süd розповів, що водій автобуса оперативно відреагував на ситуацію, зупинив транспортний засіб і відчинив усі двері. Завдяки цьому пасажири змогли швидко залишити небезпечне місце, тому вдалося уникнути більшої кількості постраждалих.

Після нападу на пасажирів автобуса в Зігені бургомістр міста Штеффен Мюс заявив, що концепція щодо безпеки на святкуванні Дня міста «була вкотре уважно перевірена».

Однак рішення не скасовувати міське свято – теж знак демократії та свободи, - заявив чиновник

Нагадаємо, Україна не буде членом ЄС, якщо не врегулює історичні питання з Польщею – Туск

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео) Напад на журналістів у кабінеті голови "Укрексімбанку": фігурантам не вдалося вручити підозри (відео)
Фігурантам справи про напад на журналістів так і не вручили підозри. Правоохоронці наразі не знають, де вони знаходяться, тому залишили їм повістки на допит за місцем роботи.
Loading...
Load next