Додаткові майже 500 мільярдів підуть на виплати військовим і закупівлю зброї - Умєров

Додаткові майже 500 мільярдів підуть на виплати військовим і закупівлю зброї - Умєров

Виділені Верховною Радою 495,3 млрд гривень на оборону країни будуть спрямовані на виплати військовослужбовцям та закупівлю озброєння і військової техніки для армії.

Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

Це дозволить не тільки краще підтримувати наших військових, але й посилити оборонні можливості країни, ‒ заявив Умєров.

З цих коштів 274.4 мільярда гривень підуть на виплати захисникам та їхнім сім’ям. Ще 76.2 мільярда буде витрачено на озброєння та техніку, що допоможе модернізувати армію і підвищити її боєздатність.

Важливо, що пріоритет у закупівлях надаватиметься саме українським виробникам озброєння, ‒ додав він.

Нагадаємо, У Польщі за добу зафіксували понад 100 спроб порушення кордону з боку Білорусі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next