Працівниця інтернату в Коломиї побила свою підопічну

Працівниця інтернату в Коломиї побила свою підопічну

У Коломиї, що в Івано-Франківській області, працівниця жіночого психоневрологічного інтернату, ймовірно, побила свою підопічну. Нині цією справою займаються правоохоронці.

Про це повідомив омбудсмен Дмитро Лубінець.

Одразу після отримання інформації про побиття до інтернату прибула представниця Офісу омбудсмена разом з командою. Вони виявили на тілі потерпілої синці на спині та біля ребер, ‒ йдеться у повідомленні.

За словами Лубінця, про цей випадок повідомили поліції, після чого правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження. Наразі розпочали досудове розслідування, обставини вчинення злочину з’ясовуються.

Відомо, що адміністрація інтернату вжила заходів для усунення працівниці, яка побила підопічну, там триває службове розслідування.

Наголошу, що ніхто не повинен бути підданий жорстокому поводженню чи покаранню! А якщо, на жаль, подібне трапилося – відразу повинна бути миттєва реакція державних органів, а винні – притягнуті до відповідальності! — додав омбудсмен.

Нагадаємо, В Україні зниклими безвісти вважаються 1957 дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО звільнили з посади (відео)
У мережі була поширена інформація, що танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" побив колишній військовослужбовець УДО України. Проте, в УДО повідомили, що до побиття причетний чинний військовий, якого вже звільнили після інциденту.
"Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото) "Гусь за Білорусь": у Києві відбулася акція проти репресій режиму Лукашенка (фото)
Гусак символізує назву міста Гаага, де розташований Міжнародний кримінальний суд, який буде розглядати протиправні дії лукашенківського режиму, як злочини проти людяності.
"Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми "Била по голові і принижувала": тренерку спортшколи звинувачують у знущанні над дітьми
У Рівному тренера спортивної школи можуть притягнути до кримінальної відповідальності за знущання над дітьми
Loading...
Load next