Катувала малолітнього хлопця у дитячому будинку сімейного типу: повідомлено про підозру матері-виховательці

Катувала малолітнього хлопця у дитячому будинку сімейного типу: повідомлено про підозру матері-виховательці

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру жінці за фактом катування дітей (ч. 1 ст. 127 КК України).

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, підозрювана є мамою-вихователькою сімох дітей в одному з дитячих будинків сімейного типу. Між жінкою та 13-річним вихованцем часто виникали непорозуміння.

Відомо, що під час чергового конфлікту опікунка з метою покарання, а також з метою залякування інших дітей, взяла до рук хромовану трубу та нанесла хлопцю удари по голові та тулубу. Також вона била потерпілого руками по різних частинах тіла, спричинила дитині фізичний біль, моральні страждання та тілесні ушкодження.

Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокуратура оскаржуватиме цей запобіжний захід. Наразі всі діти, які перебували під опікою і проживали у будинку, вилучені і є у реабілітаційному центрі.

Нагадаємо, За ніч зі снігових заметів поліцейські витягли понад 2150 авто

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео) Не сподобався спів під час тихої години: у дитсадку Одеси хлопчик поскаржився на побиття (відео)
Про випадок стало відомо вже на другий день після початку нового навчального року. Адміністрація закладу педагога прикриває.
Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео) Били дитину по черзі: в Одесі батьки жорстоко побили свого маленького сина (відео)
Спочатку батько сильно бив сина по сідницях, а потім у ліфті до жорстокого виховання приєдналась і мама. На відео помітно, що малюк сильно плакав і закривав обличчя, та навіть ненадовго присів під час цих цькувань.
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next