РФ запустила запустила ІПСО про масштабні повені у Польщі

РФ запустила запустила ІПСО про масштабні повені у Польщі

Війська оборони кіберпростору Польщі заявили, що Росія проводить інформаційно-психологічну операцію (ІПСО) щодо повені на південному заході країни.

Про це кібервійська повідомили у соцмережі.

Відомо, що одним з елементів операції є спроба підірвати довіру до силових структур. Зокрема, Росія використовує техніку вибіркового відбору інформації в кіберпросторі та «прагне викликати у реципієнтів емоції страху та безпорадності». 

Польські кібервійська закликали мешканців країни не піддаватися емоціям і перевіряти джерела інформації.

Остерігайтеся контенту, який має на меті викликати бурхливу емоційну реакцію на основі зображень страждання та руйнування, — йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, НАТО має бути більш рішучим щодо російських дронів - міністр оборони Нідерландів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next