На Рівненщині у ліцеї обвалилась стіна

На Рівненщині у ліцеї обвалилась стіна

У Гощанському академічному ліцеї на Рівненщині у День вчителя обвалилась стіна, учнів перевели на дистанційне навчання.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Обвал стіни стався учора ввечері у Гощанському ліцеї. На щастя, ніхто не постраждав. Як пояснив голова громади, ця стіна була аварійною. Її готували до ремонту, – розповів голова ОВА. 

Олександр Коваль доручив представникам освітнього та будівельного департаментів терміново виїхати на місце, щоб з’ясувати усі обставини. А також – перевірити інші конструктивні елементи споруди. 

У разі необхідності Рівненська ОДА готова надати підтримку громаді, в тому числі фінансову.  Для нас важливо, щоб діти знову змогли піти до школи. Втім, в умовах безпеки для власного життя та здоров’я, – заявив голова обласної адміністрації.

Наразі учнів перевели на дистанційне навчання.

Через аварійну ситуацію, пов'язану з укріпленням та підсиленням стіни, заклад змушений змінити формат навчання на дистанційний. Про відновлення освітнього процесу в очному режимі повідомимо після  ремонтних робіт. Дякуємо за розуміння, – написала директорка навчального закладу Маріанна Хрипа. 

Нагадаємо, Польща тимчасово обмежила в’їзд автомобільного транспорту в трьох пунктах пропуску

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"70 лєт все говорілі російською мовою і нічєго страшнего": у Києві звільнили двох вчителів через викладання російською мовою (відео) "70 лєт все говорілі російською мовою і нічєго страшнего": у Києві звільнили двох вчителів через викладання російською мовою (відео)
У Києві в ліцеї №303 та спеціалізованій школі №152 з поглибленим вивченням англійської мови учні поскаржилися, що викладачі проводять уроки російською мовою. Після перевірки вчителям видали догани, а згодом їх звільнили.
На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео) На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео)
У Чернівецькій області виник скандал між мешканкою села Михайлівка Глибоцької громади та директором Глибоцького ліцею.
Loading...
Load next