У Києві затримали жінку, яка вихваляла російську атаку на столицю

У Києві затримали жінку, яка вихваляла російську атаку на столицю

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка на відео раділа ранковій ракетній атаці росіян на столицю.

Про це повідомили в поліції Києва.

Під час моніторингу соцмереж виявили відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час повітряної тривоги, — вона назвала цих людей щурами.

Поліціянти спільно зі співробітниками СБУ встановили її особу та оперативно затримали жінку в одному із закладів харчування поблизу залізничного вокзалу.

Затриманою виявилася уродженка Донеччини 2001 року народження. Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою та розв'язують питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

Нагадаємо, Голові МСЕК з Хмельницького обрали запобіжний захід

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів Підсумки дня: гроші на відновлення України, розслідування з Бучі, ліквідація окупантів
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.
Loading...
Load next