Травма є підставою для отримання статусу особи з інвалідністю внаслідок війни

Травма є підставою для отримання статусу особи з інвалідністю внаслідок війни

Верховна Рада ухвалила закон, згідно з яким статус особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть отримати військовослужбовці, які дістали травми під час захисту України.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

У непоодиноких випадках причина інвалідності або смерті військовослужбовців пов'язана з отриманою ними травмою.

За чинним законодавством цей статус військовослужбовці могли отримати лише внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання.

Крім того, законом впроваджується електронне посвідчення «е-посвідчення ветерана» як основний документ, що підтверджує статус ветерана.

Нагадаємо, Британія виділила Україні майже $4,5 мільярда на купівлю військового обладнання

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next