Фанати вимагають звільнення президента УАФ після скандалу з Шевченком (фото)

Фанати вимагають звільнення президента УАФ після скандалу з Шевченком (фото)
Футбольні вболівальники завалили соцмережі Української асоціації футболу з вимогою відставки президента УАФ Андрія Павелка. Причиною стала ситуація з продовженням контракту з вже колишнім головним тренером збірної України Андрієм Шевченком.

Андрій Шевченко покинув збірну 1 серпня. За його словами в нього закінчився контракт з УАФ. Однак продовжувати угоду не стали. В УАФ це мотивували тим, що Шевченко сам вирішив покинути збірну, щоб перейти на клубну роботу.

Про це повідомляє 24 канал.

Проте, 3 вересня Андрій Шевченко зібрав пресконференцію, де спростував заяви УАФ. Він заявив, що хотів продовжити роботу зі збірною. І не казав, що він покидає команду. Просто написав повідомлення, що його контракт закінчився. Тож якби йому запропонували його продовжити, то він би на це погодився. Адже сам неодноразово підіймав питання щодо пролонгації контракту. Але в УАФ йому так нічого і не відповіли.

Слова Шевченка, які суперечили попереднім заявам представників УАФ, викликали шквал критики зі сторони вболівальників. У соцмережах під постами УАФ вони почали залишати повідомлення з вимогою відставки президента УАФ Андрія Павелка.


 

Читайте також
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next