Помер відомий дипломат та ексзаступник глави МЗС Петро Сардачук

Помер відомий дипломат та ексзаступник глави МЗС Петро Сардачук
В Україні помер Петро Сардачук. Дипломат був Послом України в Словаччині, Польщі, Фінляндії, Ісландії.

З глибоким сумом сповіщаємо, що відійшов у вічність відомий український дипломат і науковець Сардачук Петро Данилович, - йдеться у повідомленні МЗС.

Петро Данилович розпочав свою дипломатичну кар’єру у 1986 році та гідно представляв інтереси України, працюючи на різних посадах в апараті МЗС та у закордонних дипломатичних установах України, зокрема на посадах першого в сучасній історії української держави керівника консульської служби МЗС (1991-1993 р.), Надзвичайного та Повноважного Посла України в Словацькій Республіці (1993-1995 рр.), в Республіці Польща (1995-1998 рр.), Фінляндській Республіці (2001-2003 рр.), заступника Міністра закордонних справ України (1999-2001 рр.). 

Колектив Міністерства закордонних справ України глибоко сумує з приводу смерті ветерана дипломатичної служби та у ці скорботні дні висловлює глибоке співчуття його рідним та близьким, - додали у МЗС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин Україна планує евакуювати своїх громадян з Сектора Гази упродовж 48 годин
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що протягом 48 годин Україна евакуює із Сектору Гази своїх громадян. Зокрема наразі 127 українців уже виявили бажання повернутися на Батьківщину.
Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський Помер відомий український політик та письменник Володимир Яворівський
Один із засновників Народного Руху України, народний депутат Верховної Ради кількох скликань та український письменник, Володимир Яворівський помер у віці 78 років.
Loading...
Load next