Вийшов на третю позицію: Ломаченко наблизився до першого місця у рейтингу WBA

Вийшов на третю позицію: Ломаченко наблизився до першого місця у рейтингу WBA
На першому місці рейтингу американець Роландо Ромеро.

Всесвітня боксерська асоціація опублікувала оновлений рейтинг найкращих бійців. Український боксер Василь Ломаченко зумів покращити свою позицію. Про це повідомляє WBA, передає 24 канал.

Зазначається, що колишній чемпіон світу за версією WBA Ломаченко вийшов на третю позицію. Нещодавно ексчемпіон світу у трьох дивізіонах перебував на четвертій сходинці.

Очолює рейтинг Роландо Ромеро. Чемпіонський титул за цією версією володіє Джервонта Девіс. Джордж Камбосос є суперчемпіоном за версією WBA.

Рейтинг WBA у легкій вазі

1. Роландо Ромеро (США)
2. Мішель Рівера (Домініканська республіка)
3. Василь Ломаченко (Україна)
4. Мігель Васкес (Мексика)
5. Теофімо Лопес (США)
6. Вільям Сепеда (Мексика)
7. Роман Андрєєв (Росія)
8. Хесреєль Корралес (Панама)
9. Хесус Сарачо (Мексика)
10. Гері Каллі (Ірландія)

Нагадаємо, у 2021 році Ломаченко повернувся після поразки Теофімо Лопесу в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. Український боксер провів два поєдинки. Влітку він брутально нокаутував японця Масайоші Накатані. Наприкінці року Ломаченко зустрівся з ганцем Річардом Коммі. Українець виграв за рішенням суддів.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко переміг Коммі і потрапив у скандал.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Василь Ломаченко відмовився покидати Україну заради свого бою з Джорджем Комбососою Василь Ломаченко відмовився покидати Україну заради свого бою з Джорджем Комбососою
Ломаченко наразі знаходиться в лавах територіальної оборони свого рідного міста Білгород-Дністровський, на Одещині.
З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш
Перша зустріч боксерів відбулася у вересні 2021 року у Лондоні й закінчилася переконливою перемогою Усика рішенням суддів.
Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком Готовий поставити будь-які гроші, що він витре ним підлогу, — Чісора про Джошуа в реванші з Усиком
Ще перед першим боєм Ентоні та Олександра Чісора давав гарантії, що його співвітчизник нокаутує українця.
Loading...
Load next