"А чому прапор Італії?" - Ломаченко переміг Коммі і потрапив у скандал (фото)

"А чому прапор Італії?" - Ломаченко переміг Коммі і потрапив у скандал (фото)
Після перемоги Ломаченко вийшов на ринг із прапором рідного міста.

У ніч на 12 грудня в Нью-Йорку (США) пройшов вечір боксу. Головною подією став поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і ганцем Річардом Коммі. Про це повідомляє УНІАН.

Бій тривав 12 раундів, за підсумками яких перемогу одноголосним рішенням суддів отримав Ломаченко, здобувши титул інтерконтинентального чемпіона WBO у легкій вазі.

Після перемоги Ломаченко з'явився в рингу з червоно-жовтим прапором рідного міста Аккермана (Білгород-Дністровський), хоча зазвичай боксери виходять в ринг зі прапором рідної країни.

Фото: Інстаграм lomus_official

У мережі людям не стала до вподоби рішення Ломаченка з'явитися не з українським прапором.

Так, користувачі Інстаграму залишили не дуже схвальні коментарі під дописом з перемогою в офіційному акаунті бренду Ломаченко lomus_official: 

  • "В Україні є багато хороших спортсменів, але громадяни своєї країни з них нікчемні";
  • "З прапором звичайно, можна було б два тоді винести. Хоча що говорити шанувальнику Шарія";
  • "А чого прапор Іспанії?";
  • "Соромно за те, що не було прапора України. Немає слів. Ганьба";
  •  "Дуже шкода, що не підняв прапор України";
  • "Він не поважає прапор України" і так далі. 

Зазначено, що після перемоги у своєму попередньому поєдинку Ломаченко також святкував перемогу у рингу без прапора України. Хоча до цього боксер регулярно з'являвся на рингу з українським прапором.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео) Ювілейна перемога: українець Богачук нокаутував американця (відео)
Для 26-річного Богачука ця перемога стала 20-ю на професійному рингу. Всі поєдинки уродженець Вінниці виграв достроково.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Loading...
Load next