Олімпіада-2022: Усі результати українців у 1-й день Ігор у Пекіні

Олімпіада-2022: Усі результати українців у 1-й день Ігор у Пекіні
У перший день Олімпійських ігор у Пекіні українці виступили у стрибках з трампліна та лижних перегонах.

На Олімпіаді-2022 українці змагатимуться у біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку. Про це повідомляє Еспресо.TV. 

Загалом у Пекіні виступлять 45 спортсменів з України і це на 12 атлетів більше, ніж на попередніх зимових Олімпійських іграх-2018.

У стрибках з трампліна Євген Марусяк стрибнув на 73 м та отримав за свою спробу 49,8 бала. Це дозволило йому посісти підсумкове 48-ме місце та опинитися серед 50 стрибунів, які виступлять у фіналі. Ще один українець - Антон Корчук - подолати кваліфікацію не зміг. Стрибка на 67,5 м та оцінки у 38 балів вистачило, щоб потрапити на 52-у позицію.

У лижних гонках у скіатлоні на 15 км найкращою з українок стала Марина Анцибор, яка фінішували 56-ю. Вікторія Олех 60-та, Юлія Кроль - 62, а Дар'я Рубльова відстала від лідерки на коли та була знята з дистанції. 

У біатлоні у підсумку Україна фінішувала 13-ю. Підручний відстріляв чисто "стійку", але пропустив уперед представника Чехії Міхала Крчмажа.

Нагадаємо, що "Динамо" передало двох гравців іншому клубу на правах оренди (фото). Оренда гравців розрахована на один рік.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Найкращий олімпійський результат за 12 років: українські фігуристи 20-ті у танцях на льоду Найкращий олімпійський результат за 12 років: українські фігуристи 20-ті у танцях на льоду
На Олімпійських іграх у Пекіні розіграли комплект медалей у танцях на льоду. Українські фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін отримали найнижчі оцінки та відтак посіли останнє 20 місце.
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
Україна показала найкращий результат за 20 років на Олімпіаді-2022 у супер-гіганті Україна показала найкращий результат за 20 років на Олімпіаді-2022 у супер-гіганті
Другий результат у топ-40 для Івана Ковбаснюка.
Loading...
Load next