"Для мене він марний старий мішок": Ф'юрі заявив, що після бою з Усиком кар'єрі Джошуа кінець (відео)

"Для мене він марний старий мішок": Ф'юрі заявив, що після бою з Усиком кар'єрі Джошуа кінець (відео)
Також він назвав Усика "маленьким".

Володар титулу WBC в надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі поділився думками про свого співвітчизника Ентоні Джошуа, а також чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO та IBO українця Олександра Усика, передає ТСН.

"Циганський король" назвав Усика "хорошим і талановитим боксером", але не для хевівейту, де, на думку Тайсона, необхідні суттєвіші габарити.

Я вважаю Усика хорошим боксером, талановитим боксером першої важкої ваги, але все-таки він недостатньо крутий. Він маленький, легкий, рухається нешвидко та вразливий до ударів. Я думаю, що він чимось схожий на Томаша Адамека. Думаю, він десь на його рівні, Ч сказав Ф'юрі в інтерв'ю ESPN.

Своєю чергою Ф'юрі назвав Джошуа "марним мішком" та спрогнозував крах його кар'єри після поразки в другому поєдинку з Усиком.

Чи хороший боксер Джошуа? Безперечно, ні. Він марний мішок. Джошуа бився з суперником, який у два рази легший і на фут нижче, і той його перебоксував. А йому просто треба було піти на нього та спробувати виграти поєдинок. Якщо він виходить на бій за чемпіонський титул у надважкій вазі і навіть не намагається перемогти, то для мене він марний старий мішок. Він не пройде Усика в їхньому наступному бою. Його кар'єрі кінець, — заявив Ф'юрі у коментарі ESPN.

Нагадаємо, раніше перед реваншем з Усиком Джошуа зробив зухвалу заяву.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву "Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.
З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш
Перша зустріч боксерів відбулася у вересні 2021 року у Лондоні й закінчилася переконливою перемогою Усика рішенням суддів.
Непереможний Усик: які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном? Непереможний Усик: які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном?
Промоутер Олександр Красюк, який співпрацює з непереможним Олександром Усиком розповів про можливий поєдинок українця проти Тайсона Ф'юрі.
Loading...
Load next