"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву

"Я поб'ю Усика без тренера": перед реваншем Джошуа зробив зухвалу заяву
Усик переміг Джошуа у першому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року.

Ентоні Джошуа перебуває у бойовому настрої за декілька місяців до реваншу з Олександром Усиком. Британець налаштований повернути чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF, які програв українцю. Про це йдеться в MMAFightingonSBN, передає 24 канал.

Зазначається, що Едді Хірн, промоутер Джошуа, розповів, що в Ентоні немає іншого шляху, окрім реваншу проти Усика. Єдиним іншим варіантом, за словами Хірна, була угода про відступні та відмова від реваншу, щоб Усик зустрівся з Тайсоном Ф'юрі.

Промоутер зауважив, що Джошуа хоче бій з Усиком, тому й зробив зміни у своєму тренерському штабі. Також Хірн розказав про недавню розмову з колишнім чемпіоном світу. Джошуа заявив, що поб'є Усика й без тренера.

Коли минулого понеділка ми говорили з приводу відступних, він сказав мені: "Я поб'ю Усика". Потім я його запитав: Ти ж ще не почав працювати зі своїм новим тренером? Він відповів, що поб'є Усика й без тренера, — сказав Хірн.

Промоутер додав, що в Джошуа бойовий настрій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які шанси в українця стати абсолютним чемпіоном.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш З Джошуа буде покінчено, — Ф'юрі розповів, як Усик виграє реванш
Перша зустріч боксерів відбулася у вересні 2021 року у Лондоні й закінчилася переконливою перемогою Усика рішенням суддів.
Loading...
Load next