Україна отримала першу нагороду на Олімпійських іграх-2022 (відео)

Україна отримала першу нагороду на Олімпійських іграх-2022 (відео)
Українець Олександр Абраменко — срібний призер Олімпіади-2022 у лижній акробатиці.

Олександр Абраменко завоював першу нагороду України на зимових Олімпійських іграх у Пекіні. Українець здобув "срібло" у фристайлі.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Суспільне Спорт".

Абраменко пройшов у фінал з п'ятим результатом. У нього вийшов найкращий перший стрибок, за який він отримав 123.53 бали.

Зауважимо, що це друга медаль для Олександра Абраменка на Зимових Олімпіадах. Після "золота" у Пхьончані, Абраменко здобув "срібло" у Пекіні.

Загалом Абраменко здобув для України першу медаль на Олімпійських іграх-2022. І є єдиним спортсменом, що вигравав медалі для української команди на двох Зимових Олімпіадах.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
"Люба Україно! Ця медаль для тебе!": Абраменко зворушив своїм постом після завойованого срібла на Олімпіаді-2022 "Люба Україно! Ця медаль для тебе!": Абраменко зворушив своїм постом після завойованого срібла на Олімпіаді-2022
Свою нагороду Абраменко отримав напередодні, коли відбулася церемонія нагородження призерів у фристайлі.
Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого Олімпійські ігри: розклад виступів України на 15 лютого
Сьогодні у Пекіні пройде одинадцятий день змагань, протягом якого розіграють дев'ять комплектів нагород у семи видах спорту.
Loading...
Load next