"Вони нелюди. Це хворе суспільство": ексчемпіон світу з боксу висловився про російських спортсменів, які підтримують війну

"Вони нелюди. Це хворе суспільство": ексчемпіон світу з боксу висловився про російських спортсменів, які підтримують війну

Колишній чемпіон світу в напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко засудив російських спортсменів за підтримку війни, яку рф розв'язала проти України.

В'ячеслав Сенченко категорично висловився про російських спортсменів, які підтримують вторгнення військ своєї країни на територію України. Він заявив, що подібних до Олександра Повєткіна взагалі не вважає людьми.

Я зараз більше спілкуюся з тренерами, а не зі спортсменами. Ті спортсмени, які підтримали війну, Повєткін там… Ми їм написали кожен. І там не тільки Повєткін, там ця вся… навіть не знаю як їх назвати.

Я не вважаю їх за людей. Хіба вони люди, якщо підтримали війну, свого президента, який цю війну розпочав? Я не вважаю їх за людей, вони нелюди. Це хворе суспільство. За них навіть не хочу щось казати, для мене вони нелюди, - сказав Сенченко в інтерв'ю XSport.

Своєю чергою менеджер чернігівської Десни Дмитро Дорошко розповів про руйнування стадіону імені Юрія Гагаріна.

Про це він повідомив в інтерв'ю програмі Футбол NEWS.

Так, Дорошко розповів, що стадіон потрапляв під обстріл три дні поспіль. За його словами, влучення були з різних видів зброї, включаючи авіаційні нальоти.

Чому бомбили саме стадіон — це складно зрозуміти, що у голові цих ідіотів. Чим заважав стадіон? Навіть не знаю, що на це відповісти. Також потрапив під обстріл: пологовий будинок, центр гемодіалізу, готель у центрі міста. Цілеспрямовано руйнували цивільні об'єкти. Усі військові частини у місті цілі, — сказав Дорошко.

Нагадаємо, раніше український тенісист розкритикував Надаля за підтримку росіян.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next