Все, чого торкається "русскій мір", перетворюється на гівно, — Беленюк передав "привіт" борцям з росії та білорусі (відео)

Все, чого торкається "русскій мір", перетворюється на гівно, — Беленюк передав "привіт" борцям з росії та білорусі (відео)

Український борець Жан Беленюк за допомогою відео показав, у якому стані спортзал в Ірпені після навали орків.

Все, чого торкається "русскій мір", перетворюється на гівно. Борцям з росії та білорусі полум'яний привіт. Приїжджайте на збори, зал для вас є, ваші підготували, - зазначив Беленюк.

Своєю чергою телеведуча Влада Зінченко висловилася про негативні коментарі росіян на її адресу. Раніше українка опублікувала пост в Instagram, де засудила російського журналіста, який побажав провалу збірної Польщі на чемпіонаті світу у Катарі. Про це пише видання Sport.ua.

Можете зайти в коментарі та подивитися, що жодного адекватного повідомлення від росіян. Здається, одна людина написала: «Я не підтримую політиків – чому я маю бути позбавлений можливості дивитися чемпіонат світу? За що мені це все?»

Ось що мені відповісти? За що українському народові ці муки? Мені здається, що ми ментально настільки різні люди. Там немає з ким розмовляти, - сказала Влада.

Нагадаємо, раніше Україна здобула Кубок світу зі спортивної гімнастики в трьох дисциплінах.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next