З назвами населених пунктів: Збірна України з футболу презентувала нову форму на найближчі матчі (фото)

З назвами населених пунктів: Збірна України з футболу презентувала нову форму на найближчі матчі (фото)

Національна збірна України з футболу гратиме контрольні благодійні матчі у травні в новій формі.

Про це у Facebook повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Це екіпірування є унікальним, його потім передадуть на аукціон, аби зібрати кошти для відновлення України внаслідок російського вторгнення.

УАФ і національна збірна підтримують ініціативу президента України Володимира Зеленського - U24 - платформу зі збору коштів, що об'єднує увесь цивілізований світ навколо відновлення України. І в межах цієї підтримки головна команда України вийде на контрольні матчі в межах підготовки до плейоф ЧС-2022 в особливих футболках, які виготовлять в обмеженій кількості, - йдеться в повідомленні.

Кошти, зібрані за ці поєдинки, а також за продаж футболок, будуть перераховані програмі United24.

Головними складовими нового дизайну форми є напис "United for Ukraine" та шеврон з графікою платформи U24. Крім того, запропонував додати до дизайну форми два оригінальні елементи. Перший - це унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів. Це наша шана й подяка закордонним партнерам і за їх допомогу. Другий елемент - номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів. В яких живуть справжні герої - від маленьких дітей до людей похилого віку. Населених пунктів, які захищали та продовжують захищати справжні герої, і про яких вже знає весь світ, - додав Павелко.

Нагадаємо, раніше Зінченко допоміг Ман Сіті здобути неймовірну перемогу і повернути собі лідерство в АПЛ .

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next