Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)

Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.

У Львові відбувся благодійний турнір з баскетболу. Унікальність матчу полягала в тому, що на одному з відкритих майданчиків окрім зіркових в минулому баскетболістів зіграли люди різних професій. Зокрема бізнесмени, підприємці, програмісти, керівники спортивних федерацій та президенти баскетбольних клубів. Про це пише сайт Львівської міської ради.

Відтак, на матчі між двома умовними командами «Тернопіль» та «Дніпро» перемогла Дружба. До слова, після гри один з учасників виставив на аукціон свою тренувальну форму з маріупольського «Азовмаша». Окрім того були виставлені і інші лоти.

На благодійному матчі спортсменам вдалося зібрати близько 100 тисяч гривень для ЗСУ, з яких 70 тисяч від учасників, і ще 30 тисяч гривень від продажу лотів.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео) Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео)
Христина Погранична - українська гімнастка, фіналістка Олімпійських Ігор у Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, абсолютна чемпіонка XVII Всесвітньої літньої Гімназіади 2018-го, чемпіонка України серед юніорів з художньої гімнастики 2017 і 2018 років. Спортсменка поділилася своїми враженнями від Олімпіади-2020. Розповіла про травми, прикрі інциденти під час змагань та мотивацію під час складних моментів.
COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою
В Україні за минулу добу зареєстрували 12 711 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Зокрема від ускладнень хвороби померло 392 пацієнти.
Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео) Жіночі "Карпати" зі Львова можуть припинити своє існування через фінансові проблеми (відео)
У Львові під загрозою ще одні "Карпати". Цього разу жіночі. Команда з нового сезону виступає самостійно. Зараз у клубу немає коштів навіть на тренування, а за 5 днів потрібно вдома приймати київський "Аттекс".
Loading...
Load next