Миколенко отримав зворушливий лист від стюарда, який передав гроші на допомогу українцям

Миколенко отримав зворушливий лист від стюарда, який передав гроші на допомогу українцям

Після матчу проти Манчестер Юнайтед Віталій Миколенко отримав зворушливий лист від стюарда. Чоловік попросив футболіста передати кошти українцям. Повідомив Віталій Миколенко у своєму Instagram.

У своєму інстаграмі гравець Евертона та збірної України опублікував лист від стюарда, на ім'я Томмі. Жест англійця неабияк зворушив українського футболіста.

Сьогодні після гри я отримав лист від стюарда Томмі, який запав мені в душу і в мене не було слів, коли я його відкрив.Я сподіваюсь Томмі на мене не образиться за цей пост, – зазначив Миколенко.

Фото: Віталій Миколенко у своєму Instagram

Також футболіст подякував всім небайдужим, які допомагають Україні.

Хочу ще раз подякувати цьому чоловіку з великим серцем який намагається допомогти моїй рідній країні та всім людям, які небайдужі, – додав Віталій.

Нагадаємо, що благодійний продаж медалей українських спортсменів зібрав понад 80 тисяч доларів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ Шевченко не зміг домовитись з Дженоа про достроковий розрив контракту, — ЗМІ
Раніше повідомлялося, що, окрім Шевченка, на тренерський місток поляків претендують Адам Навалка, Міхал Пробіж та Ян Урбан.
"Ми своє не віддамо!": Футболіст Зінченко патріотично відреагував на події в Україні "Ми своє не віддамо!": Футболіст Зінченко патріотично відреагував на події в Україні
Півзахисник "Манчестер Сіті" та збірної України Олександр Зінченко прокоментував події в Україні.
Loading...
Load next