Українка здобула першу медаль на грендслемі з дзюдо у Тбілісі (відео)

Українка здобула першу медаль на грендслемі з дзюдо у Тбілісі (відео)

На турнірі Великого шолома з дзюдо у столиці Грузії Тбілісі розіграли медалі в жіночій категорії до 70 кг. Ця дисципліна принесла Україні першу медаль змагань: "бронзу" завоювала Наталія Чистякова. Повідомляє "Суспільне Спорт".

На шляху до медальної сутички українка здолала ваза-арі Анастасію Маякову та на "золотому рахунку" впоралася з бразилійкою Луаною Карвалью. У півфіналі Чистякова поступилася іппоном нідреландці Санне ван Дейк – бронзовій призерці Олімпійських ігор-2020.

У Наталії залишався шанс поборотися за медаль у сутичці за "бронзу", де вона зустрілася з іншою представницею Нідерландів, чемпіонкою Європи серед молоді 2017 року Гільдою ​​Ягер. 21-річній українській дзюдоїстці врешті вдалося здобути швидку перемогу іппоном.

Нагадаємо, що реванш між Усиком та Джошуа: ЗМІ назвали нову дату.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат
Як українка провела першу гру турніру: результат.
Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї
Даяна Ястремська розібралася з Барборою Крейчиковою.
Loading...
Load next